Logga in

Så här säger FixaKontraktets användare som hittat lägenheter i Stockholm

FixaKontraktet drog igång i mars 2008 och har sedan dess resulterat i bostad åt många. Här får du några exempel på omdömen om FixaKontraktet.se. Hos några användare har vi också gjort hembesök i deras nya hem. Klicka på bilderna för att läsa mer om hur det gick till när de hittade lägenhet.

Samtliga citat kommer från mejl från våra användare till info@fixakontraktet.se. Citaten kan ha kortats av och stavfel har i vissa fall korrigerats.

”Vi fick en lägenhet på Bondegatan mitt på Södermalm så vi kan inte vara lyckligare. Vi håller just nu på med att flytta in i den.”

Oskar & Sarah

”Blev medlem för några dagar sedan och 72 timmar senare skrev jag kontrakt på ny lägenhet. Tack som fan.”

Yoshi P

”Vill bara tacka för er tjänst. Efter att ha varit kund hos er i två månader har jag nu fått ett förstahandskontrakt i Stockholms innerstad. De två månaderna kostade mig under 500 och de är nog något av de bäst använda pengarna i mitt liv!”

David O

”Den bästa chansen att få förstahandskontrakt i Stockholm om man inte har 10 års kötid i bostadskön.”

Therese J

”Skrev kontrakt idag! Tack för en bra sida. Jag kommer garanterat ha det bra på Kungsholmen i sommar”

Andreas

”Vi är mycket nöjda med en helt nyrenoverad och jättefin lägenhet! (Något som vi inte skulle ha hittat på 3 veckor i internköerna.)”

Mari M

» Första dagen fick jag tips om en etta och fyllde i intresseanmälan. 31 minuter senare fick jag erbjudande om visning. Tittade på lägenheten och fick den. Förstahandskontrakt på Sveavägen. Det hela låter för bra för att vara sant. Tack. « Lookman A Läs mer

”Jag vill bara tacka för en kanon tjänst. På mindre än en månad har jag fått 3 erbjudanden och av dom tackat ja till en 2:a i Johanneshov. Vi flyttar in 1:a juni”

Maria Ö

”Att bli medlem på fixakontraktet.se var det bästa val jag någonsin gjort. Var väldigt skeptisk precis innan, men nu 30 dagar senare har jag fått över 100 lägenhetserbjudanden och bland dem min och sambons pärla! En totalrenoverad 3:a, 60 kvm, 8:e våningen med otrolig utsikt och det bästa av allt... våra namn på dörren.”

Melina M

”Är överlycklig! Efter 1,5 månad fick jag ett förstahandskontrakt! Tusen tack för eran fenomenala tjänst!”

Sanna K

”Jag fick lägenhet efter mindre än en månad! Står man i bostadskö kan det ta över tio år innan man ens får komma på visning. Under mindre än en månad med er tjänst blev jag kallad på säkert 6 visningar!”

Mikaela T

”Flyttlasset går på måndag. Ni är otroliga. Jag rekommenderar er till alla jag vet behöver lägenhet. Tusen tack!”

Mattias N

”Det tog tre dagar för mig att få en lägenhet med er tjänst. En lägenhet jag bara kunnat drömma om via bostadsförmedlingen, med världens utsikt över hela Stockholm uppe på Danviksklippan. ”

Niclas L

» Jag hade sökt lägenhet på egen hand i ett halvår, men utan resultat. Då registrerade jag mig på FixaKontraktet och redan efter någon vecka blev jag kallad på min första visning. Nu har jag fått en riktig drömlägenhet. « Frida M Läs mer

”Jag var väldigt skeptisk från början, men det funkar kanon, jag har inom mindre än en månad ett förstahandskontrakt”

Andreas P

”Jag fick en lägenhet i Johanneshov efter 7 dagar. Jag kunde inte vara mer nöjd med tjänsten! Tack”

Mikael B

”Det tog tre dagar för mig att få en lägenhet med er tjänst. En lägenhet jag bara kunnat drömma om via bostadsförmedlingen, med världens utsikt över hela Stockholm uppe på Danviksklippan. Är supernöjd! Tack!”

Niclas L

”Tusen tack för er sida. Redan efter 10 dagar fick jag ett förstahandskontrakt i underbara Sundbyberg. Jag är överlycklig!”

Therese B

”Idag fick jag och min tjej ett förstahandskontrakt. Vi kunde till och med unna oss att vara kräsna. Vi är verkligen supernöjda med tjänsten och rekommenderar den varmt!”

Dan & Leena

”Jag har fått en lägenhet i Hornstull.
Skitglad är jag. Tack för det fixakontraktet.se!”

Isak D

» Vi gick med i FixaKontraktet i slutet av januari, fick napp på lägenheten efter 5 dagar och flyttade in två veckor senare. Lägenheten ska troligen även ombildas och vi kommer säkerligen göra vårt livs bästa affär! « David & Lena Läs mer

”Efter tre veckor fick jag tag i ett förstahandskontrakt vid Gullmarsplan. Hämtade ut min nyckel i fredags och idag ska jag måla om :)”

Sofia A

”Jag är väldigt nöjd med denna tjänst och jag hittade en lägenhet som passar mig väldigt snabbt! Så kan verkligen rekommendera detta till andra, man måste bara vara på hugget när man väl får sitt sms =)”

Paulo A

”Jag fick förstahandskontrakt efter 14 dagar jag blev medlem hos er. Jag har inga ord som kan förklara hur bra det är era tjänst.”

Helen T

”Det tog ca 1 vecka innan vi fick komma på visning och fick besked dagen efter att vi fick lägenheten”

Lina & Petter

”Lägenhetssökandet via FixaKontraktet har gått mycket bra. Ska till månadsskiftet flytta in i en nyrenoverad tvåa i ett område jag gillar sedan tidigare.”

Anna L

”Jag måste bara säga tack tack tack!! Helt otroligt!! Jag fick lägenhet efter 6 dagar som medlem på eran sida!!!! Så på måndag flyttar jag in, ni räddade mitt liv!!!!”

Andréa W

» Jag är överraskande nöjd med er tjänst. Blev kallad till nästan tio visningar, och fick till slut ett förstahandskontrakt â detta på bara en månad. « Kristofer Å Läs mer

”Vi fick lägenhet efter bara 2 veckor. Trodde aldrig detta skulle gå men det gick, STOOORT TAAAAAAACK!”

Tshepo & Sara

”Några dagar in på min andra månad som medlem har jag nyss skrivit kontrakt på en nyrenoverad tvåa i Årsta! Väldigt nöjd är jag. Tack!”

Anna S

”Jag tycker det här är helt fantastiskt för efter flera års sökande i vanliga bostadskön utan resultat fick jag mitt hyreskontrakt via ER efter bara 3 veckors medlemskap.”

Tina L

”Det här är de mest välspenderade pengarna jag lagt ut någonsin. Tack vare er skrev jag igår på kontraktet på mitt nya crib som är för bra för att vara sann! Rätt område, rätt storlek, inget att anmärka om inte att jag nu i framtiden kommer betala 900 kr mindre i hyra för mitt drömhem. Stort tack!”

Malin

”Tack vare er fick jag min drömlgh! Kommer att rekommendera er nu till alla de kunder jag har som söker hyresrätter!”

Lena, fastighetsmäklare

”Hade bara varit med i 1-2 veckor och jag var väldigt kräsen, anmälde mig inte på många alls. Men nu bor jag i Vällingby, i en ny renoverad lägenhet! Det är helt otroligt att det funkar såhär! Ett stort tack för att ni finns!!”

Julia A

» Jag har använt flera liknande sidor parallellt. Ni är utan tvekan snabbast. Vi har hittat en lägenhet vi vill ha och er snabbhet har varit avgörande. Tack för detta. « Åke Läs mer

”Grym sida!! Blev tipsad av bekant om eran sajt! Efter lite mindre än 2 månader som medlem hos er får man en lägenhet! Ska skriva kontrakt på måndag!”

Tom V

”Fick en två vid globen huxflux så nu bor jag här med min polare. Jäkligt nöjd med eran tjänst!”

Haraldur F

”Vi skrev kontrakt på en nyrenoverad tre i etage igår. Eran sajt är toppen. Vi är grymt nöjda!”

Rickard & Claudia

”Fick mitt förstahandskontrakt efter bara 3 veckor! Kontrakt skrivs på fredag! WOW! Supernöjd!”

Stefan S

”Jag fick ett förstahandskontrakt efter ca 7 dagar, vilket jag trodde var omöjligt med tanket på hur bostadssituationen ser ut just nu i Stockholm. Jag kommer att rekommendera Fixakontraktet till alla jag känner. Tack för att ni finns.”

Kadiatou D

”Tack vare er så lyckades jag få tag på ett förstahandskontrakt. Helt och hållet tack vare eran suveräna SMS-tjänst. Tack för en riktigt bra och lyckad tjänst som inte kostar skjortan och som verkligen ger resultat om man vill ha tag på 1:a handskontrakt.”

Niclas A

» Jag vill tacka er så otroligt mycket för Er tjänst, den är hur bra som helst!! Jag och min flickvän lyckades få en 2a på 65 m2 i Telefonplan efter bara 3 månader! Trodde aldrig vi skulle få ett förstahandskontrakt! « Raúl V L Läs mer

”Tack det har gått bra. Vi har nu kontraktsskrivning på en trerumslägenhet på måndag vid Sickla Sjö. Det gäller verkligen att reagera snabbt på plinget från mailet för att komma ifråga. Ju snabbare ju bättre går det. Vi har varit på någon visning där vi låg på bra plats men inte fått lägenheten. Tack för hjälpen! Utan Fixakontraktet hade det aldrig gått.”

Berndt S

”Er sida har verkligen förvånat mig. Jag är supernöjd då jag har fixat en lägenhet på 4 rok i Hammarbysjöstad. Tack!”

Caj V

”Redan efter ca två veckor som medlem på fixakontraktet.se så fick jag erbjudande om en 2:a i Midsommarkransen.”

Magnus G

”Både jag och min man var ganska skeptiska till tjänsten till att börja med. Trots allt så säger alla att det är omöjligt att få ett förstahandskontrakt i Stockholm. Vi var övertygade om att vi skulle bli tvungna att köpa en bostadsrätt. Men efter bara 2 veckor fick vi napp på en nybyggd 4:a i Liljeholmen. Alla är förvånade över hur vi så snabbt lyckades att få ett förstahandskontrakt så centralt i Stockholm. Nu rekommenderar jag tjänsten till alla som söker lägenhet i Stockholm. Vi är verkligen supernöjda. Tack!”

Sari K

”Jag har fått en förstahandslägenhet. Jag trodde verkligen inte att det skulle fixa sig så enkelt och smidigt. Ett stort tack till er, utan er skulle jag fortfarande vara utan bostad. Tusen tusen tack”

Åsa m barn

”Skrev på för en trea i förrgår! Har totalt fått två visningar och två erbjudanden.”

Per L

» Det är något speciellt med att ha ett eget ställe, där jag kan bo hur länge jag vill. FixaKontraktet är en fantastisk service och det funkade verkligen jättejättebra för mig. « Hanna Läs mer

”Jag är jättenöjd med er service. Jag har fått ett förstahandskontrakt och var och skrev under i går :) Kommer att rekommendera er till alla mina vänner och bekanta.”

Gina E

”Jag är jättenöjd! Från att ha kämpat i 2 år med att hitta ett större boende för vår växande familj fick vi nu på bara några dagar en superfin 3a. Bara så där! Flera erbjudanden som har ramlat in i inboxen har också lockat, men det kändes bättre att hålla fast vid det första erbjudandet och kunna andas ut.”

Jessica

”Jag är så tacksam, jag har fått en fantastisk lägenhet tack vare er.”

Susanne L

”Hej, vill bara säga att när jag började abonnera på tjänsten så var det bara för att min sambo så gärna ville till Hammarby-Sjöstad och jag tyckte det var för dyrt att köpa där. Nu har vi fått ett förstahandskontrakt där på en kanonlägenhet! Perfekt!.
Tack för en bra tjänst. Värt varenda krona”

Bjørn W

”Jag är mycket nöjd med fixakontraktet.se. Efter 23 dagar skrev jag förstahandskontrakt på en lägenhet som ligger på 10 minuters gångavstånd från jobbet! Under de första veckorna var det tyst men efter ett tag haglade visningskallelserna in!”

Anna G

”Fick en kanonbra, nyrenoverad, stambytt stor trea i Vällingby. Perfekt för mig och mina barn! Det tog bara en vecka! Jag kan bara tacka FixaKontraktet! Det ni skriver på hemsidan lät lite för bra att vara sant â men det stämmer ju !!! :)”

Marita T

» Skrev förstahandskontrakt på en superfin, nybyggd tvåa idag! Allt är tack vare Fixakontraktet.se! Tack så mycket! « Zara H Läs mer

”Förstahandskontrakt på mindre än fyra veckor. Trodde nog inte så mycket på tjänsten när jag anmälde mig, men det funkade bra.”

Magnus H

”Det har gått riktigt bra. Skrev kontrakt i torsdags! En tvåa i råcksta. Denna tjänsten är helt grym!”

Mathias A

”Jag var väldigt skeptisk när jag anmälde mig till eran tjänst. Nu två veckor senare har jag dock kontrakt på en nybyggd 2:a och kan inte annat än tacka er!”

Niklas B

”Hej Fixare och tack för att jag fick en lägenhet genom er. Helt otroligt.”

Lars T

”Jag fick bostaden som passar perfekt med mina önskemål och prisnivåer, tack vare er fantastiska tjänst!”

Erik S

”Vi fick ett förstahandskontrakt efter bara 14 dagar! Vi trodde oss inte ha en chans i världen att få ett förstahandskontrakt eftersom vi inte stått i kö så länge o eftersom boendesitutionen är som den är i Sthlm.”

Hannah & Raul

» Till min stora förvåning så hade jag kallelse till visning efter bara 9 dagar och 14 dagar efter att jag registrerade mig fick jag besked om att jag fått förstahandskontrakt på en fin etta i närförort. Jag är grymt nöjd. « Linnea O Läs mer

”Jag fick tag i en etta i Sundbyberg efter ca 2 veckor, så man kan ju lugnt säga att jag är nöjd med er tjänst. Tack så mycket!”

Johan Sjöstedt

”Jag vill bara tacka. Er tjänst är jättebra och jag kommer att rekommendera er till vem behöver en lägenhet. Jag fick förstahandskontrakt efter 36 dagar. Tack!!!”

Victor Vasilyev

”Jag var och skrev på kontrakt för min nya lägenhet i söndags, som jag fått tack vare Fixa Kontraktet.”

Aurora H

”Det har gått väldigt bra. Jag skriver kontrakt nu på fredag. Tack för en suverän och enkel sajt!”

Helena H

”Jag har lyckats knipa till mig en lägenhet. Jag är fantastiskt nöjd med tjänstens upplägg och det har ju gett resultat.”

Fredrik M

”Efter 1 vecka med fixakontraktet.se hade vi fått en superfräsh förstahandslägenhet i Spånga. Mycket bra tjänst!”

Marek B

» Jag har förstått från kompisar som är uppvuxna i Stockholm att det inte är så här det brukar gå till. « Henric, som fick lägenhet mitt på Södermalm Läs mer

”Jag får bara ställa mig i kören av bra saker att säga om er sida. Fick till slut en lägenhet. Det gäller bara att vara snabb så kommer visningarna att komma! =D ”

Kim B

”Fick ett förstahandskontrakt via Stena Fastigheter. Och er smstjänst är helt klockren! Tack för hjälpen!”

Fredrik G

”Ett stort tack, älskar er webbplats, Ni har räddat livet på mig.”

Ema M

”Tack vare er har jag nu ett förstahandskontrakt på en lägenhet i Stockholm, bara en dryg vecka efter att jag anmälde mig. Jag har rekommenderat er till mina vänner och bekanta och kommer fortsätta göra det!”

Susanne J, nu stockholmare på riktigt.

”Vi har fått ett förstahandskontrakt via fixakontraktet.se och vi är väldigt glada över det. TACK!”

Michael och Johan

”Idag har vi skrivit på kontraktet för vår alldeles egna 3:a. Hade nog aldrig lyckats få tag på en lägenhet utan er hjälp. Tack för en superbra tjänst!!”

Hannah L

» Efter tre veckor var jag erbjuden två stycken förstahandskontrakt, varav ett är precis vid Stureplan. Det är nästan orealistiskt att det finns något som funkar så bra, när bostadssituation i Stockholm ser ut som den gör. « Tobias E Läs mer

”Jag och min blivande sambo är jättenöjda med tjänsten, vi har just skrivit på ett förstahandskontrakt för en femma som vi verkligen kommer att trivas i. Femman sökte jag under min första vecka hos fixakontraktet. Jag tycker det är helt fantastiskt att tjänsten fungerar så pass bra som den gör. Tack för allt!”

Johanna och Sven

”Jag är jättenöjd, har precis skrivit kontrakt. Flyttar in 1 april. Helt fantastiskt”

Ewa B

”Tacka för dina tjänst. Det har gått jätte bra, jag fick en trea efter två veckor”

Licui L

”Jag vill tacka för er tjänst för nu har jag fått en lägenhet som jag trivs mycket bra i.”

Emma J

”Jag har 4 dagar kvar på mitt medlemskap och jag har fått ett förstahandskontrakt som jag ska skriva papper på nästa vecka! Är så sjukt glad! Tack igen!!”

Mikaela H

”Ett förstahandskontrakt! Tänk att det var möjligt i detta "omöjliga" Stockholmsområde!”

Marie L

» Det känns nästan lite overkligt att vi kan bo här så länge vi vill. I vår förra lägenhet kunde vi inte ens få besked ifall vi fick bo kvar de närmaste två månaderna. « Kajsa P Läs mer

”Tack för en bra sajt. Jag har hjälpt min dotter och det tog exakt 5 veckor och nu har hon kontraktet i handen.”

Stefan E

”Vi har varit jättenöjda med tjänsten! Och har hittat ett ställe att bo, flyttar in nu 1.juni! Perfekt!! Bra sida!”

Astrid K

”Fixakontraktet har varit en stor hjälp för mig och min flickvän. Efter ca 3 veckor fick vi vår första visning på en lägenhet som passade oss så vi tackade ja till den. Nu har vi skrivit kontrakt och ska snart flytta in. Vi är jätteglada!”

Alex och Malin

”På fredag skriver jag och min sambo Sebastian på ett förstahandskontrakt för en fin nybyggd 3:a i nya fantastiska Ängby Park! Utan Er sajt hade det inte varit möjligt!”

Evelina T

”Jag är jätte nöjd med denna service. Redan efter 10 dagar hittade jag min första egna lägenhet, kanonbra!”

Karl Å

”Jag hittade min drömlägenhet redan för 1 och 1/2 år sen genom er.”

Maria S

» Utan FixaKontraktet hade jag fortfarande sovit på en tältsäng. Det kunde inte ha löst sig bättre. « Leo E Läs mer

”Tog mig ca två veckor att få kontraktet. Kan varmt rekommendera denna tjänst till andra och har redan gjort det till andra som tänker flytta till Stockholm.”

Johan H

”Jag är jättenöjd med er tjänst och har rekommenderat sajten till alla som frågat hur jag lyckats få lägenhet så snabbt. Man fick ju även bra tips och direktlänkar till hyresvärdar som man kanske inte skulle hittat annars när man inte känner tillstorstaden så bra. Tack än en gång för en toppenbra tjänst!”

Ingegerd L

”Vi har fått en lägenhet!!! Vilken kanon sida. Det tog cirka tre veckor för oss att hitta ett förstahandskontrakt i Sköndal.”

Angelica W

”Jag har skrivit kontrakt på en tvåa på 69 kvm, känns jättebra. Lägenheten förmedlades genom er sida.”

Pia M

”Jag skrev på kontrakt för en lägenhet efter bara två veckor med fixakontraktet.se. Tack för en jättebra tjänst! :)”

Patricia G

”Jag är jättenöjd med tjänsten. På cirka två veckor fick jag komma till ett flertal visningar och fick sedan även erbjudande på en nybyggd 4a”

Karin N

» Tänk att jag som 24-åring kan få en lägenhet utan att jag stått i kö i en massa år. « Mikael K Läs mer

”Jag har precis hittat min drömlägenhet, även fast det tog några månader. Man är ju lite kräsen också. Man måste hitta något som verkligen passar en! Jag vet hur stor bostadsbristen är i Stockholm och därför är jag så himla glad att jag och min dotter äntligen hittat den perfekta lägenheten för oss. Tack tack igen”

Anita Maria O

”Efter ca 1 vecka fick jag lägenhet.”

Anton E

”Jag bor numera i en student etta Mitt på södermalm! =) Hittade den tack vare eran sajt och har rekommenderat den till alla jag känner!”

Tobias S

”Sen ett halvår tillbaka var jag på jakt utan att lösa min boendesituation, men när jag tecknade mitt konto hos er fick jag lägenhet. Jag är mycket nöjd med det här tjänsten och jag kommer berätta till alla mina kontakter. Tack så mycket.”

Abdellatif F

”Äntligen har jag tack vare Fixakontraktet.se fått en lägenhet. Kontraktet är skrivet och flytten går 1 oktober. En stor sten faller från mina axlar. Tack Fixakontraktet.se för det.”

Kristina J

”Jag fick ett förstahandskontrakt på en lägenhet i Danderyd som inom ett år kommer att ombildas till bostadsrätt! Jag är jättetacksam och rekommenderar er tjänst till alla som söker lägenhet!”

Alexandra P

» Det var som ett stjärnfall när jag fick lägenheten, jag är världens lyckligaste. « Ninna E Läs mer

”THANKS! It wouldn't have been possible without Fixakontraktet! You are doing a great job and I will certainly recommend your website to anyone I know who is looking for "the impossible" - a not too expensive apartment in Stockholm.”

Eliza L

”Sidan har vart otroligt bra, Jag fick lägenhet i Nacka efter 2-3 veckor och är så himla glad. Jag har rekommenderat den här sida till hur många som helst och alla är positiva glada.”

Nargis R

”Har haft medlemsskap en månad och idag har jag skrivit på ett förstahandskontrakt på en 2a 12minuters restid från Centralstationen! Tack för en bra tjänst.”

Lena-Maria

”Via er tjänst fick jag info om annonsen och efter ett par dagar ringde hyresvärden upp och erbjöd mig kontraktet. Rekommenderar er tjänst till alla bostadssökande i kris.”

Sofia E

”Efter ca 1½ månad fick jag en lägenhet med rimlig hyra. Flyttar in i min nya lägenhet imorgon. Rekommenderar er till alla som frågar.”

Yvonne H

”Det är ju otroligt att få lägenhet så snabbt - jag har ju knappt varit med i en månad.”

Monica G

» Jag fick tag i en studentlägenhet, en etta som har allt jag kan önska mig. Dessutom ligger den mitt i stan. « Ignacio V Läs mer

”Jag hittade en 2:a på 56,5 kvadrat i Råcksta som jag fick efter ca 2 veckor. Det kunde inte gått mycket smidigare”

Ola J

”Tjänsten har varit jättebra. Har fått erbjudande om ett kontrakt hittills och det var enda gången jag "låg på" och anmälde mig bland de första.”

Anna-Lena A

”Jag har fått en lägenhet via er och det har gått väldigt bra att hitta intressanta lägenheter. Det är en otroligt bra idé och det fungerar verkligen. ”

Johanna Y

”Vi är jättenöjda med tjänsten som har gjort att det har fixat sig med boende för oss”

Gunilla och Bo

”Jag ska skriva på kontraktet den 14/1. Jag är oerhört tacksam för att ni finns och att ni hjälper folk att slippa hyra i andrahand. Jag rekommenderar nu er sajt till alla mina vänner och bekanta och hoppas ni kommer fortsätta att göra bostadsmarknaden i Stockholm mer flexibel. Keep Up the Good Work!!”

Andrea

”Jag har fått en lägenhet via Er på fixakontraktet.se! Tack så mycket för er hjälp! ”

Youness Y

» Det tog exakt en månad från att jag blev medlem hos FixaKontraktet tills att jag skrev på mitt kontrakt. « Denny P Läs mer

”Fick en väldigt fin 1a i danderyd efter ca 20 dagar. I början kändes det ganska hopplöst när man aldrig fick några svar fast i slutet så haglade erbjudanden in. Jag är skitglad att jag blev rekomenderad sajten och vill tacka för eran hjälp.”

Mikael T

”Jag har haft en stor nytta av era lägenhetstips. Ska snart skriva på kontrakt på en 3a i Edsberg, Sollentuna. Känns gött.”

Nasra A

”Det har fungerat jättebra och jag har fått lägenhet så jag är supernöjd. Dessutom var det enkelt att förstå(för en som inte är så duktig på datorer) hur man skulle göra. Superbra helt enkelt. Trodde nog inte på det från början men nu kan jag verkligen rekommendera om det blir aktuellt för mina vänner.”

Liliane A

”Det har gått jättebra, jag har fått ett förstahandskontrakt nu.”

Halima R

”Jag flyttar in i min nya lya imorgon och det är tack vare er. Kom som 1a i kön på lägenheten och fick den om jag ville, självklart tackade jag ja. Kommer att rekommendera er till andra för ni är superbra!”

Linda L

”Jag har fått tag på en lägenhet genom er och är mycket nöjd med tjänsten. Enkel att använda och till ett vettig pris! Tack!”

Anna A

» Mina vänner trodde att jag skämtade när jag berättade att jag fått en lägenhet. Jag vann en extrem jackpot efter bara några veckor. « Fredrik S Läs mer

”Vi har fixat ett boende via er sajt, så vi är jätteglada! Tack så mycket! Vi har tipsat er sajt vidare.”

David & Angelica

”Jag har varit medlem i 30 dagar nu och via eran tjänst fått erbjudande om ett förstahandskontrakt på en fantastisk(!) 3:a och flyttar snart in! Detta trodde jag inte var möjligt i Stockholm! Är supernöjd! Tusen tack!”

Anders E

”Ett förstahandskontrakt! Det är många som blivit förvånade att jag lyckades hitta en lägenhet.”

Anette V

”Er tjänst är jättebra och jag kommer att rekommendera er till de som jag hör behöver en lägenhet.”

Tommy N

”Tack för att ni fixa kontraktet till dottern. Finaste nybyggda ettan i Stockholm, efter knappt 2 månader som medlem!”

Kristine A

”Fn håller fastighetsföretaget att "kolla" mig, en kreditupplysning samt anställningsinformation. Och jag vet att där finns inga problem. Så det blir förhoppningsvis en lägenhet i ett för mig perfekt område. Om jag inte förnyar betyder det att jag fått en lgh.”

Lena B (som sen inte förnyade)

”Det har gått bra, på mindre än en månad har jag fått tag i en lägenhet.”

Håkan B

”Jag anmälde min pojkvän till er tjänst, han har börjat skolan här i stockholm och hade inget boende. För en vecka sedan fick han sitt första hands kontrakt! jag tycker er sida är fenomenal! Det var verkligen värt pengarna och är ju en jätte bra och seriös tjänst, jag är förvånad och glad!”

Helene S

”Jag har fått en lägenhet via Fixakontraktet och är jättenöjd med er tjänst. Jag fick kämpa ett tag och hade nog en del tur - och det gav resultat.”

Hanna J