Logga in

Om FixaKontraktet.se

Idén till FixaKontraktet.se föddes under 2007 och året efter, 2008, var sajten redo för lansering. FixaKontraktet.se drivs av Lägenhetsförmedling Sverige AB.

FixaKontraktet.se

Arbetet med det som kom att bli FixaKontraktet.se började 2007.

Pontus, som behövde en lägenhet, skapade tjänsten för att lösa sitt bostadsproblem. Det var då en väldigt primitiv variant av det som idag är FixaKontraktet, men räckte för att han snabbt skulle hitta en lägenhet. Efter två dagar blev han inbjuden till sin första visning och efter någon vecka var han hos värden och skrev kontrakt.

Han tog sedan hjälp av andra duktiga personer och fortsatte att utveckla tjänsten tills den blev den färdiga sajt du ser idag. Sidan drivs sedan 2008 av företaget Lägenhetsförmedling Sverige AB.

Kontaktuppgifter

FixaKontraktet.se
Lägenhetsförmedling Sverige AB
Organisationsnummer 556773-2507

Alla frågor om FixaKontraktet.se besvaras omgående via e-post på kundtjanst@fixakontraktet.se. Mejlar du hamnar du direkt hos rätt person för din fråga och du får svar inom kort.

För generella förfrågningar till företaget Lägenhetsförmedling Sverige AB går det bra att ringa vår kontorstelefon på 0708-627783. Observera att detta nummer inte gäller frågor rörande FixaKontraktet. All support gällande sajten sköts via e-post.

Betalning

Payer AB är vår leverantör för kortbetalning. Vi accepterar Mastercard och Visa.

Vi erbjuder även möjlighet till betalning via faktura med hjälp av Klarna. Klicka här för att registrera dig