Logga in

Fråga juristen

De allra flesta hyresvärdar är seriösa och att hyra där fungerar helt utan problem. I vår strävan efter att skapa en trygghet för dig som medlem erbjuder vi dig ändå personlig hjälp av vår bostadsjurist. Dels för att hjälpa dig att undvika trubbel och dels för att hantera eventuella problem som du stöter på.

För dig som är medlem hos oss på FixaKontraktet.se erbjuder vi möjlighet att få individuella svar på dina juridiska frågor - helt gratis. Du har möjlighet till en timmes gratis rådgivning ifall konflikter eller oenighet skulle uppstå gällande en lägenhet som du kommit i kontakt med via FixaKontraktet.

Rozze S Baleng är jurist, särskilt inriktad på bostadsjuridik. Han har jobbat inom fastighetsbranschen i många år på både hyresvärd- samt hyresgästsidan. Bland annat har han varit Bostadsombudsman på AF Bostäder i Lund samt drivit egen juristbyrå sedan 2008.

Din fråga ställer du via e-post till juristen@fixakontraktet.se. Innan du frågar, kolla gärna vanliga frågor och svar om bostadsjuridik för att se om svaret på din fråga finns där.