Logga in

Sjöstadslägenhet med FixaKontraktet-granne

Kajsa och David gick med i FixaKontraktet efter att en kompis till dem fått förstahandskontrakt genom sajten. Nu bor de i princip grannar.

Kajsa och David hörde om FixaKontraktet från en av Davids kompisar, som fått lägenhet i Hammarby Sjöstad ifjol. När Kajsa och David blev tvungna att flytta från sitt tillfälliga boende gick de också med och började söka. När de fick napp blev det snabba ryck.
- Vi var på visning på torsdagen och fick nycklarna dagen efter, berättar David.

Den nya lägenheten är betydligt rymligare och fräschare än deras tidigare boende, men kanske viktigast ändå är att det är ett förstahandskontrakt.
- Det känns nästan lite overkligt att vi kan bo här så länge vi vill. I vår förra lägenhet kunde vi inte ens få besked ifall vi fick bo kvar de närmaste två månaderna, säger Kajsa.

Extra kul är det att de nu har en granne de känner sen tidigare. För lägenheten ligger i samma område där Davids gamla kompis fick sin FixaKontraktet-lägenhet.
- Vi tyckte att han fått en så sanslöst bra lägenhet i ett bra område. Och nu har vi plötsligt en liknande själva. Det är nästan lite komiskt.