Sommarerbjudande: 40 30 dagar för 298 kr!

Logga in

Midsommarkransen

För dig som vill hitta förstahandskontrakt i Midsommarkransen, men som saknar kötid från bostadskön, är FixaKontraktet.se ett bra verktyg. Våra medlemmar får hjälp att hitta lägenheter i Midsommarkransen och i andra delar i och omkring Stockholm.

Midsommarkransen är en närförort strax söder om Södermalm. Den ingår i Hägersten-Liljeholmens stadsdelsområde och gränsar till Aspudden, Liljeholmen, Västberga samt Hägerstensåsen. Stadsdelen bildades officiellt 1926 och omfattar även området kring Telefonplan. I Midsommarkransen ligger bland annat den anrika biografen Tellus, som idag drivs av kulturföreningen med samma namn.

Till Midsommarkransen hör även området kring Telefonplan, där Sveriges största konstnärliga högskola, Konstfack, ligger. "Kransen", som området ofta kallas, rymmer också flera trevliga pubar och restauranger.

Idag bor drygt 8 000 människor i Midsommarkransen. För dig som vill flytta hit finns både hyresrätter och bostadsrätter. När det gäller hyresrätter kan FixaKontraktet.se hjälpa dig som saknar tillräckligt lång kötid i bostadskön att hitta lägenheter där snabbhet med att anmäla intresse är viktigare än hur många år du har stått i bostadskön.