Logga in Logga in

Hyr ut din lägenhet - gratis annonsering

Om du vill hyra ut din lägenhet är FixaKontraktet.se ett utmärkt forum att annonsera i. Du når snabbt och enkelt mängder av bostadssökande i Stockholm. Att annonsera är gratis och du kan enkelt ändra eller ta bort din annons när du vill. Om problem uppstår erbjuder vi gratis rådgivning via vår jurist.

Hur fungerar det?

Du lägger in din annons via vårt formulär för uthyrning. Därefter får du ett mejl med en länk som du ska klicka på för att bekräfta att uppgifterna är riktiga. Information om hur du ändrar eller tar bort din annons finns i mejlet.

Kan vem som helst se min annons?

Nej. Din annons visas för betalande medlemmar på FixaKontraktet.se. På så vis kan du känna dig trygg med att alla som kontaktar dig genom denna annons är seriösa bostadsökande. Om du vill, kan du välja att dela din annons i sociala medier. I så fall kan även icke-medlemmar se din annons.

Vad kostar det att lägga ut en annons på FixaKontraktet.se?

Att lägga in en annons är helt gratis.

Hur länge ligger min annons uppe?

Din annons ligger uppe i upp till 30 dagar, om du inte själv tar bort den tidigare.

Måste jag publicera mitt telefonnummer eller e-post?

Nej. Du måste ange en fungerande e-postadress för att kunna bekräfta din annons, men om du inte vill att den ska publiceras för medlemmarna kan du med ett enkelt musklick tala om det och då visas istället ett formulär via vilket medlemmarna kan kontakta dig utan att veta din e-postadress.

Vad händer om det uppstår problem?

FixaKontraktet erbjuder upp till en timmes gratis juristrådgivning till alla medlemmar och annonsörer. Det är en service som ingen annan uthyrarsajt i Stockholm erbjuder, vilket vi gör för att andrahandsuthyrningen i Stockholm ska bli så trygg som möjligt och undvika att de som använder vår tjänst råkar ut för problem.