Sommarerbjudande: 40 30 dagar för 298 kr!

Logga in

Hantering av personuppgifter

FixaKontraktet.se och Lägenhetsförmedling Sverige AB är noga med medlemmarnas personliga integritet. Här beskriver vi vilka personuppgifter vi lagrar och hur vi använder dem.

Mer information om vad som gäller som medlem på FixaKontraktet finns i våra användarvillkor.

Det huvudsakliga skälet till att vi sparar personuppgifter om dig som medlem/kund är att få tjänsten att fungera så bra som möjligt. Din e-postadress och ditt telefonnummer behövs för att du snabbt ska kunna få information om nya lägenheter. De övriga uppgifter du frivilligt lägger upp kan du använda på din profil som lägenhetssökande eller som uthyrare.

Medlemsregistret finns i en databas på FixaKontraktets server och hanteras över krypterade anslutningar.

Vi lagrar inga känsliga uppgifter om dig som du inte själv fyller i på din profil, såsom omdömen om dig som kund eller liknande.

Vi kan också använda dina kontaktuppgifter för att höra av oss till dig ifall det verkar vara problem med ditt konto, eller för att komma med erbjudanden. Till exempel så får gamla medlemmar möjlighet att förlänga sitt medlemskap till halva priset.

Dina personuppgifter (inklusive e-postadress och telefonnummer) rensas bort senast ett år efter att du slutat använda FixaKontraktet, det vill säga då du slutat logga in på FixaKontraktet.se och inte heller har ett aktivt, betalt medlemskap. Du kan också aktivt avregistrera dig tidigare än så om du vill det.

När uppgifterna rensats bort har du inte längre möjlighet att ta del av rabatter eller erbjudanden till tidigare medlemmar, eftersom vi helt enkelt inte har någon information kvar som visar att du är en tidigare medlem.

Vill du fortsätta ha möjligheten att utnyttja sådana rabatter kan du helt enkelt logga in i formuläret här till vänster. Då räknas det som att du fortfarande använder FixaKontraktet och vi rensar inte bort dina uppgifter på upp till ett år.