Sommarerbjudande: 40 30 dagar för 298 kr!

Logga in

Tobias valde lägenheten på Östermalm

Tar man tunnelbanan till Östermalmstorg och sedan går ut mot Grev Turegatan kliver man nästan rakt in i Tobias lägenhet. När vi hälsar på är det fortfarande ganska glest möblerat, trots att det nu gått mer än två månader sedan han flyttade in.

- Jag reser ganska mycket i mitt jobb så därför har det tagit tid att få inflyttandet gjort, förklarar han.

Som så många andra hyrde Tobias förut i andra hand. Men när killen vars lägenhet Tobias hyrde behövde använda lägenheten själv igen blev Tobias tvungen att flytta.

Från en kompis fick han tips om FixaKontraktet.se och efter att ha varit med i tre veckor satt han plötsligt med två lägenhetserbjudanden.

- Det är nästan orealistiskt att det finns något som funkar så bra, när bostadssituation i Stockholm ser ut som den gör.

Det ena erbjudandet var ett förstahandskontrakt på en stor och fräsch lägenhet i Hässelby strand med sjöutsikt. Det andra den lägenhet han nu flyttat in i nu, ett stenkast från Stureplan. Visserligen ett "korttidskontrakt", men Tobias prioriterade ändå att bo centralt.

- Jag kommer att kunna bo här ett bra tag i alla fall. Och efter det kanske det är läge att köpa en lägenhet. Eller så går jag med i FixaKontraktet igen, säger Tobias.