Tio visningar och ett kontrakt på en månad

När Kristofer gick med i FixaKontraktet och började söka lägenheter behövde han inte vänta länge innan kallelserna till visning började trilla in. På en månad blev han bjuden på flera olika visningar och fick till slut ett förstahandskontrakt. Efter det ledde den här artikeln till att hans kompis också fick lägenhet.

Precis som många andra ville Kristofer undvika att skuldsätta sig för att köpa en dyr bostadsrätt, men han ville samtidigt ett permanent eget boende. Innan han gick med i FixaKontraktet hade han bott ihop med en kompis i ett år.

Efter en månads sökande och springande på visningar blev han erbjuden ett förstahandskontrakt norr om centrala Stockholm.

- Jag är överraskande nöjd. Det fungerade jättebra och på en månad blev jag kallat till över tio visningar, säger Kristofer.

Som tack för att Kristofer ställde upp på intervju lät vi honom bjuda en kompis på en månads gratis FixaKontraktet-medlemskap. En present som blev succé: Innan månaden var slut hade även kompisen ett eget förstahandskontrakt söder om söder.

- Det var ju extra kul att det blev så. Men det gäller att vara aktiv när man söker.