Fredriks jackpot i Solna

Bild på Fredrik SFredrik S lyckades få tag i en tvåa på 60 kvadrat i det nybyggda bostadsområdet Huvudsta i Solna. Han arbetar som tågvärd och det var en resenär på ett X2000-tåg mot Malmö som tipsade honom om FixaKontraktet.

- Jag bodde utomlands några år och när jag flyttade tillbaka till Stockholm så hyrde jag i andra hand. En dag på tåget så var det en resenär som tipsade mig om FixaKontraktet när vi pratade om bostadsmarknaden i Stockholm.

Fredrik var rätt tveksam till att FixaKontraktet skulle fungera, men tänkte att man måste våga för att vinna och anmälde sig ändå.

- Jag vann en extrem jackpot efter bara några veckor. Via mobilen kunde jag snabbt göra intresseanmälningar och två veckor efter att jag anmält mig så fick jag veta att jag blivit lottad till en nybyggd tvåa i Huvudsta.

Har du tips till andra som vill prova FixaKontraktet?

- Det gäller att våga prova, jag tror tyvärr många tror att det inte fungerar. Mina vänner trodde jag skämtade när jag berättade att jag fått en lägenhet.